Actueel

Vacature Arts-Onderzoeker Promovendus Traumachirurgie

16 mei 2019
Twintig jaar geleden zijn in Nederland 11 ziekenhuizen door VWS aangewezen als traumacentrum. Deze traumacentra, verenigd in het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), hebben de Landelijke Traumaregistratie (LTR) opgezet. De LTR heeft als doel de aard, omvang en ernst van de ongevalproblematiek in Nederland inzichtelijk te maken en de kwaliteit van de zorg voor ongevalpatiënten te evalueren. Jaarlijks worden gegevens van circa 80.000 acuut opgenomen ongevalslachtoffers vastgelegd in de LTR. Alle ziekenhuizen en een groot deel van de regionale ambulancediensten nemen deel aan de LTR.

Er is veel tijd en energie gestoken in het opzetten van de registratie en het verzamelen van de data. Onlangs hebben de traumacentra voor de LTR een gezamenlijke onderzoeksagenda opgesteld. Voor de uitwerking van een aantal deelstudies zoeken wij een enthousiaste arts-onderzoeker/promovendus.


Het betreft een onderzoeksproject van de 11 centra gezamenlijk binnen het LNAZ. De aanstelling is bij het UMC Utrecht, één van de leden van het LNAZ.


Klik hier voor uitgebreide informatie over de vacature. Reageren kan tot en met 10 juni via de link in de vacaturetekst.
Terug naar nieuwsoverzicht

colofon     |     disclaimer