Actueel

Dagelijks bestuur LNAZ verwelkomt F. Breedveld

7 mei 2013
Dagelijks bestuur LNAZ verwelkomt F. Breedveld
Prof. dr. F.C. (Ferry) Breedveld, lid raad van bestuur Leids Universitair Medisch Centrum en voorzitter van het NFU-consortium Kwaliteit van Zorg is per mei 2013 toegetreden tot het dagelijks bestuur van het Landelijk Netwerk Acute Zorg.

Het dagelijks bestuur van LNAZ is verheugd met de komst van Ferry Breedveld. Breedveld is een enthousiast bestuurder en heeft ruime ervaring op het gebied van kwaliteitsverbetering van zorg.

Naast zijn taken als lid van het dagelijks bestuur gaat hij zich in het bijzonder richten op Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO).

Breedveld neemt het voorzitterschap van de OTO Stuurgroep over van Miša Džoljić. Džoljić vertrok in oktober naar Nyenrode Business Universiteit maar bleef de afgelopen periode nog lid van het dagelijks bestuur, mede om het Kwaliteitskader Crisisbeheersing en OTO af te ronden.

Daarnaast gaat Breedveld zich in het bijzonder richten op het project Ketenbrede Kwaliteitsindicatoren Acute Zorgketens. In dit project worden indicatoren ontwikkeld voor het handelen van de afzonderlijke ketenpartners en voor de samenwerking en overdracht tussen de ketenpartners waardoor het mogelijk is de inrichting van de acute zorg voor de patiënt verder te optimaliseren.


Het dagelijks bestuur van LNAZ bestaat naast Ferry Breedveld uit prof. dr. Bart Berden, lid raad van bestuur van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en mr. Jos Aartsen, lid raad van bestuur van het UMC Groningen. Het dagelijks bestuur wordt bijgestaan door algemeen secretaris drs. Renate Verheul MBA.Terug naar nieuwsoverzicht

colofon     |     disclaimer