Actueel

OTO Catalogus: online via OTO Kennisportaal

20 december 2013
OTO Catalogus: online via OTO Kennisportaal
De OTO Catalogus met het actuele overzicht van Opleidingen, Trainingen en Oefeningen van diverse aanbieders is voortaan online via het OTO Kennisportaal te raadplegen.

De nieuwe online OTO Catalogus maakt zoeken naar het juiste opleidings- en trainingsaanbod uiterst eenvoudig door verschillende zoekfuncties. Hierdoor kan beter gezocht worden naar opleidingen, trainingen en oefeningen die het best passen bij de behoefte van de professional. Naast de zoekfuncties kunnen deelnemers voortaan ook hun ervaringen over een Opleiding, Training of Oefening kenbaar maken. Die ervaringen kunnen anderen helpen bij het kiezen van het juiste aanbod.


Beeld en Geluid

Een andere nieuwe functionaliteit van het OTO Kennisportaal is een overzicht van audiovisuele middelen die kunnen ondersteunen bij de voorbereiding op rampen en crises. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een voorlichtingsfilm over het GROP of een film die ervaringen toont over een ramp. Deze ‘beelden’ zijn voortaan toegankelijk via het onderdeel Beeld en Geluid op het OTO Kennisportaal. Ook hierbij is het mogelijk om ervaringen met het materiaal kenbaar te maken. Via een formulier is het mogelijk om nieuwe audiovisuele middelen toe te voegen aan het onderdeel Beeld en Geluid.Terug naar nieuwsoverzicht

colofon     |     disclaimer