Actueel

Congres opgeschaalde zorg 2016 | 11 november

27 oktober 2016
Congres opgeschaalde zorg 2016 | 11 november
Een terroristische (bom)aanslag, zoals op vliegveld Zaventem. Een shooting op een school of in een club, zoals in Orlando. Een infectie-uitbraak, zoals nu het Zika-virus. Cyber crimes, groot of klein. Of grote industriële incidenten en transportongevallen, zoals in Canada. Gebeurtenissen die ook ons land kunnen treffen.

Dergelijke crises vereisen een gedegen voorbereiding. We kunnen daarbij veel leren van cases van de opgeschaalde zorg in het buitenland.

Op 11 november 2016 wordt het congres Opgeschaalde Zorg georganiseerd. Een dag die je niet wilt missen, met een buitengewoon bijzonder programma, zeer interessante cases en sprekers. Om je te inspireren en om nieuwe inzichten te delen, die je kunt verwerken in beleidsplannen, oefeningen en de dagelijkse praktijk. Zodat we in Nederland met recht kunnen zeggen: opgeschaalde zorg, dat is geregeld!

Graag nodig ik je persoonlijk uit voor het congres Opgeschaalde zorg op 11 november 2016 in Eye Amsterdam. De organisatie heeft inmiddels een aantal sprekers bereid gevonden met een interessante case. Hier kun je alvast kennis met hen maken. Sanne Boswinkel, anchor bij RTLZ, de economische nieuwszender van RTL, is dagvoorzitter.


Via deze link kun je je aanmelden voor het landelijke congres. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Het congres is bedoeld voor medewerkers en zorgprofessionals van husiarts(posten), ambulancediensten, ziekenhuizen en GGD/GGZ instelllingen. Deelname aan dit bijzondere congres is gratis.Terug naar nieuwsoverzicht

colofon     |     disclaimer